Alleen de beste voetverzorging is goed genoeg…

Hoefsmeden: onze hoefsmederij is er voor alle soorten paarden
Laat uw paard weer dartelen als een jong veulen, dankzij hoefsmid Roy Van Gassen

Meer dan 10 jaar geleden besloot zaakvoerder Roy Van Gassen uit Sint-Gillis-Waas zijn passie voor paarden en paardensport om te zetten in zijn beroep. In heel Oost-Vlaanderen en zelfs in Antwerpen oefent hij nu het beroep van gediplomeerd hoefsmid uit. U kan dagelijks op ons rekenen voor het beslagen en bekappen van al uw paarden of pony's. Zowel voor warm als koud beslag, orthopedisch beslag als western beslag bent u bij ons aan het goede adres. 

Boerenpaarden? Dan is er de hoefstal

Bent u eigenaar van een boerenpaard? Dan brengen wij ons hoefstal of travalje mee. Dit is een open stal die hoefsmeden gebruiken voor het beslaan en bekappen van loggere paarden. Op deze manier wordt het verzorgen van de voeten zowel voor ons als voor uw viervoeter een stuk aangenamer en verloopt het werk veel vlotter. 

Beter voorkomen dan genezen

Voetproblemen zijn erg lastig voor een paard. Scheurtjes, bleinen, likdoorns, zweren, losse wanden ... . Niet erg aangenaam voor uw edele viervoeter wanneer hij hier moet mee rond stappen. Wij raden u ten zeerste aan om elke 8 à 12 weken de voeten van uw paard te laten beslaan of bekappen. 

Maak een afspraak

Wenst u een afspraak te maken voor het hoefsmeden te Sint-Gillis-Waas van uw paard? Dan adviseren wij u om minstens een week op voorhand contact met ons op te nemen. Heeft uw paard een dringend voetprobleem? Dan zullen wij alles in het werk zetten om zo snel mogelijk langs te komen. Twijfel niet langer, maar gun uw paard de voetverzorging die het verdient! Bel ons vandaag nog op.

Hoefsmid Roy Van Gassen

Hoefsmid Roy Van Gassen

Hoefsmid Roy Van Gassen